SÖK...

Nu har vi gjort om designen på menyn för topplistorna. Allt för att förbättra din användning av Vinbetyget.se i datorn och mobilen.
De 11 kategorierna illustreras nu av ikoner i flask- och boxform. Det är både tydligare & snyggare, tycker vi. Här är bildexempel: Vinbetyget. Ny design, 11 olika topplistor för de bästa vinernaTILL TOPPLISTORNA >

Vi har bevarat färgerna för de olika kategorierna. Färgerna underlättar & vägleder:
Rött för rött vin, ljust grönt för vitt vin, rosa för rosévin, mörkare gult för mousserande, ljus gult för champagne, samt vitt med grön text för ekologiska viner.

Våra olika priskategorier gör det också enklare att hitta rätt vin. Samtliga viner är de mest prisvärda på Systembolaget. Från bag in box / boxviner till årgångsviner upp till 199 kronor och champagne för 600 kronor.

Det finns två skäl till att det i nuläget inte finns topplistor med dyrare viner: Vi fokuserar främst på de kategorier som har störst efterfrågan. Men mest avgörande är antalet vinrecensioner från ledande vinskribenter. Det finns i dagsläget för få recensioner för dyrare viner för att skapa topplistor.

Vi tar tacksamt emot feedback från dig som använder Vinbetyget.se 
Enklast är att maila till oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Dela gärna vintipsen: