SÖK...

Det här vinet är nyligen avpublicerat från topplistan:

Vinet har kommit i en ny årgång på Systembolaget – som ännu inte fått tillräckligt många betyg för att rankas på VinBetyget. Korrekta vintips och de bästa vinerna på Systembolaget.
För att du ska få korrekta vintips och är det viktigt för oss att vinbetygen avser den årgång som finns på Systembolagets hyllor. 

Vad söker du för vin? Välkommen att se alla aktuella viner på topplistorna:

Bästa Röda vinerna under 100 kr >

Bästa Röda vinerna 101-200 kr >

Bästa Röda bag in box vinerna >

Bästa Vita vinerna under 100 kr >

Bästa Vita vinerna 101-200 kr >

Bästa Vita bag in box >

Bästa Rosévinerna >

Bästa Rosévinerna bag in box >

Bästa Prosecco >

Bästa Mousserande vinerna: Cava, Spumante, Crémant >

Bästa Champagne >

Bästa Ekologiska vinerna >

Har du provat vår vinapp? Den är gratis.

Även här kan du se topplistorna med aktuella betyg. Du kan också spara din favoritviner i en egen lista. Vinappen är gratis att hämta på App Store och Google Play.

Vinbetyget Instagram berättar vi om vin-nyheter, goda tips på mat och vin ihop. Exempelvis vilka viner som passar bra till hamburgare, kräftor, kantareller och och annan svamp.

Vår mission är att ge dig tips om de bästa och mest prisvärda vinerna på Systembolaget.

Först vill vi nämna – VinBetyget säljer inte viner. Däremot tipsar vi gärna genom att sammanställa aktuella vinbetyg från pålitliga tidningar. Det är ett ganska omfattande arbete. Vin-nyheter lanseras ju många gånger om året. Och viner kommer i nya årgångar spritt över året precis som vinrecensionerna. Men det är det värt. Vi vill själva hitta guldkornen i Systemets stora sortiment med tusentals viner.

Vin-topplistor? Det var så här det började:

Vi stod ofta som frågetecken på Systemet och undrade vilka viner var riktigt bra – och mindes förstås inte vilket vin det var som fått så fina betyg i tidningen härom dagen.
Så vår mission är att tipsa och ge råd om de bästa vinerna på Systembolaget, genom att identifiera exakt vilka viner som får högsta sammanlagda betyg.
bland kallas Vinbetyget för Topplistornas topplista, något vi knappast har något emot.


Kanske tycker du som vi – Livet är för långt för att dricka tråkiga viner...

 

Dela gärna vintipsen: