SÖK...

Med topplistorna vill vi göra det enklare för dig att hitta de bästa vinerna på Systembolaget.

Idén bakom Vinbetyget.se är enkelhet. Vi tyckte att det var knepigt att välja bland alla viner på Systembolaget inför helgen. Man vankade mellan hyllorna, tittade på olika flaskor och etiketter. Vin-recensionerna i tidningar är knappast i närheten.

Vi skapade Vinbetyget.se för att göra det enklare att hitta riktigt bra viner i olika prisklasser. Vår metod är att ranka vinerna med högst & flest betyg från tidningarna på topplistor som är enkla att använda.

Det verkar fungera – Vinbetyget.se får fler användare varje dag. Stort tack för att du använder våra topplistor. 

  • Vinbetyget summerar pålitliga vinrecensioner i Allt om Vin, DN, Dagens Industri, GP, SvD, Allt om Mat, med flera. 

  • Våra 12 topplistor med prisvärda Röda & Vita viner, Rosévin, Mousserande, Prosecco & Champagne > uppdateras regelbundet. 

  • Vår webbplats är utvecklas ständigt. Parallellt arbetar vi med en app. 

  • Vinbetygets information är objektiv & saklig. Vinbetyget säljer inte viner. 

  • Vi som arbetar på Vinbetyget är inte sommelier och vinrecensenter. Men vi är intresserade av goda viner, av att skapa smarta topplistor – och att kunna bjuda på de bästa vintipsen för alla som ska välja vin på Systembolaget. 

Utvalda vintips från Systembolagets alla viner:

  • Just nu presenterar vi 180 viner som alla fått högsta vinbetyg av ledande vin-skribenter = De bästa och mest prisvärda vinerna:
    Se Vinbetyget som en guide med vintips bland Systembolagets stora utbud. Topplistor kan du enkelt använder i mobilen och på datorn när du ska välja vin:
    Röda och vita viner, rosévin, mousserande och champagne i olika prisklasser. Du har också topplistor boxviner (bag in box) samt ekologiska viner med högsta betyg.

 

Dela gärna vintipsen: