SÖK...

Det hänger ihop: Precis som med den ekologiska maten och råvarorna, ökar intresset för ekologiska viner. Samtidigt ökar också antalet ekologiska viner på Systembolagets hyllor.
Men vi tycker inte att det räcker med att vinerna är ekologiska. Du söker säkert också de godaste och bästa ekologiska vinerna. 

Vinbetyget har nu också topplistor för: 
Bästa Ekologiska vinerna på Systembolaget >

Det här är ekoviner som rankas på våra ordinarie topplistorna för Röda och Vita viner, Rosévin och Mousserande viner. De ekologiska vinerna kvalificerar sig i hård konkurrens genom aktuella och höga vinbetyg från pålitliga tidningarna: Bäst i test för ekologiska viner.

Bästa ekologiska röda vinerna >

Bästa ekologiska vita vinerna >

Bästa ekologiska rosévinerna >

Bästa ekologiska prosecco och mousserande viner >
En sak är säker. Intresset ökar för ekologiska viner – Det kommer fler och fler utmärkta ekoviner på Systembolaget. Vi uppdaterar topplistorna regelbundet och hjälper dig att hitta de bästa vinerna. Vår metod: Vi summerar de bästa vinbetygen från Dagens Nyheter, Allt om Vin, Göteborg-Posten, Dagens Industri, Livets Goda, Dina Viner Professional, Aftonbladet, Expressen, med flera.

Så håll utkik här på Vinbetyget. När ett ekologiskt vin får tillräckligt många höga betyg rankas det på våra topplistor.  

 

Dela gärna vintipsen: