SÖK...

Placering
4

Domaine Santa Duc Gigondas 2015 – 229 kr

Rött vin: Ekologiskt, fylligt och balanserat av hyllat vinhus. Från odlingar i legendariska Gigondas, Södra Rhônedalen– Topprankas 2019.

Domaine Santa Duc Gigondas, i årgång 2015, får sammanlagt mycket höga expertbetyg – och rankas därför på VinBetygets topplista. Det är absolut ett av de mest prisvärda vinerna av Systembolagets alla viner i den här prisklassen. Domaine Santa Duc utsågs 2017 till årets vinproducent.
Till topplistan Bästa Röda vinerna 200 kr, och uppåt >
Se Guldrutan nedan med alla aktuella expertbetyg.

229 kr
Nr 74048
Frankrike Frankrike: Rhône
Druvor: Grenache, Mourvèdre, Syrah
Ekologiskt vin
Flaska 75 cl
Sockerhalt: Mindre än 3 gram per liter
Alkoholhalt: 14,5%
Vinproducent: Domaine Santa Duc
På Systembolaget >
(öppnas i nytt fönster)
-
Vin betyg: Domaine Santa Duc Gigondas 2015 (art nr 74048)

Viner med rätt årgång på Vinbetygets topplistor

Om vinets årgång och ranking på våra topplistor. 

Saknar du ett vin på listan? Det kan vara avpublicerat – Om vinet har en ny årgång på Systembolaget som ännu inte fått några eller för få betyg. Vi är noga med att bara använda aktuella och korrekta betyg som gäller för vinets årgång.

Vissa viner har fått nytt pris 1 mars 2019.

Systembolaget kan ändra priserna ett par gånger per år: Senast 2019.03.01. Några viner på våra topplistor har nu fått nytt pris, lägre eller högre. Det kan innebära att vinet flyttas till en annan priskategori/topplista. Vi försöker alltid uppdatera så att du får rätt pris. Vi är tacksamma om du meddelar oss, om något vin har olika pris på listan och på Systembolaget.

Hälsningar från oss på VinBetyget

Dela gärna vintipsen: