SÖK...

Vinbetyget i media

Söker du de bästa rosévinerna? Det gjorde Elle Mat & Vin och frågade efter vår lista med rosévin som bygger på samlade expertbetyg.

1. Colle Reale Rosé,  Italien – Abruzzerna. Druvor: Montepulciano.
Se alla expertbetyg och aktuellt pris >

2. Grande Recolte Rosé, Frankrike – Provence. Druvor: Cinault, Grenache.
Se alla expertbetyg och aktuellt pris >

3. Côtes du Rhône Rosé. Frankrike – Rhonedalen.
Se alla expertbetyg och aktuellt pris >

4. Domaine de Collavery Rosé. Frankrike – Coteaux d'Aix-en-Provence. Druvor: Grenache
Se alla expertbetyg och aktuellt pris >

5. Les Lauzeraies Tavel Frankrike – Rhonedalen, Tavel. Druvor: Grenache och cinsault.
Se alla expertbetyg och aktuellt pris >

December 2017: Vinbetygets vintips i magasinen Underbara Kungsholmen, Sköna Söder, Älskade Östermalm & Sagolika Vasastan.
Upplaga 160 000 ex.

I december tipsar vi om viner till skaldjur, vegetarisk jul, kalkon och vilt som hjort och rådjur. Vi tycker också att man kan hoppa över den söta glöggen och satsa på ett gott vin. 

November 2017: Vinbetygets vintips i magasinen Underbara Kungsholmen, Sköna Söder, Älskade Östermalm & Sagolika Vasastan.
Upplaga 160 000 ex.

Burgare och sliders är populärare än någonsin och finns nu i alla varianter: Nötkött och lammfärs, fiskburgare på lax, och vegetariska burgare på oumph, rödbetor och halloumi.
Och vilka viner passar då till alla dessa olika burgare? Här är Vinbetygets rekommendationer.
Vilka viner är goda till högrevsburgare och vegetariska burgare? Vinbetyget tipsar från topplistorna.Vinbetygets vintips till olika burgare även vegetariska

Till topplistorna med vinerna som fått högsta betyg >

Land.se bad oss om förslag på viner som alla gillar på hösten.

Från topplistorna rekommenderar vi vitt vin till kantareller, krabba och kronärtskocka. Röda viner till kyckling och högrevs-burgare. Vinbetyget ger förslag på viner till kantareller, kyckling, rödbetor & andra rätter.

Oktober 2017: Vinbetygets vintips i magasinen Underbara Kungsholmen, Sköna Söder, Älskade Östermalm & Sagolika Vasastan. Upplaga 160 000 ex.

Här tipsar vi om vita viner som passar till smörstekta kantareller och kyckling med Karl-Johansvamp. Om Röda viner till köttfärsås och lammfilé med potatisgratäng. Vintips till svamp och lamm. Vinbetyget oktober 2017

Dela gärna vintipsen: